Nu bloggas det igen!

2009-04-30, 13:55:39 / Kategori: Allmänt
Så nu är jag igång igen! Jag har massor av roligt att berätta! Ska bland annat flytta den 3 Juni, så nu i en månad framöver kommer jag bara prata om det;) Ikväll är det fest, men får se om jag verkligen pallar och har råd! Sparar ju till lägenheten! Hehe ni ska få se lite bilder sen längre fram! Det blir nog super tror jag. Den ligge centralt och jag har en egen balkong:) Där kan ni hitta mig nu på sommrarna vill jag lova! Nu ska jag plugga vidare!

Bottle after bottle....

2009-04-24, 13:26:20 / Kategori: Allmänt
Fan va sköööönt väder det är! Jag ÄLSKAR det! Så härligt, sommarskor och grejer! funderar på att åka hem till mamma senare, men är sugen på att festa, fira sommaren liksom! Det är ngn ferre i Hovmantorp och i hovshaga men jag är inte taggad på åka iväg. Man kan ju faktiskt gå vilse i dimman...



Jag sänker mitt mål lite, till 50. Det är lagom!

eee

2009-04-22, 11:55:02 / Kategori: Allmänt
Hejhopp!

Idag vid 5 ska jag till polisen...Dom fick inte säga vad det handlade om över telefon. Spännande...kanske har ett boende nu framöver med maten serverad och grejer. Sen att jag får hänga med bad peoples det är ju en helt annan sak.

Nu sitter jag i skolan, chillar med en cola, sen ska jag ringa mängde av samtal.

Puss

Jag är så jävla trött på hur du beter dig nu.

Puckogubbe

2009-04-21, 01:08:24 / Kategori: Allmänt
Hora? Tack för den då, puckogubbe.

Jojjomen!

2009-04-16, 13:02:47 / Kategori: Allmänt
Jag älskar verkligen min mamma, särkilt lite extra nu, för nu är hon lite fördomsfull till min fördel. För första gången på jag vet inte hur länge håller hon med mig att min ena lärare är hmm.. kan inte hitta ett fint ord så det får bli dum i huvudet. han är schitzo allmänt boring och lovligt korkad. Det är en salig blandning med andra ord, och mor min håller med mig?! va sjutton tänker jag, men jag blir glad, då är det någon som tycker lite synd om mig iallafall hehe:)