Blääääääää

2009-03-27, 22:50:43 / Kategori: Allmänt
Usch jag pallar fan ingenting, vill bara spy på allt. Så trist när ingenting vill funka.  Jaja motgångar går vi alla igenom tänker ni, men vafan kommer dom verkligen alla på en gång hos er? Nä usch det kan bara bli bättre nu:)

Skulle kollat på en lägenhet idag men det sket sig för min kära far orkade inte offra dem 20 minutrarna. Nahepp. Men det är ju inte bara han som strular till det. Det är min kära pojkvän(?) om man nu kan kalla honom det som strular också. Eller det är väl mellan oss det strular inte bara han. Tänker dock inte snacka strunt om min "pojkvän" För han är värd så mycket mer än att bli smutskastad på en blogg. Jag är nog lite för kär i honom fortfarande. MEN FAN VA HAN BETER SIG SOM SKIT NU PÅ SISTA TIDEN. Jag blir fan sårad. På RIKTIGT! Björn vann, Helmer har blivit en riktig karlakarl.  Vet ni vad, på vissa människor så hänger det en sak i mitten på dem. Snoppar. och dom ska man akta sig för. Inte snopparna utan dom som har dem.

Såå nu fortsätterjag mitt funderande kring vafan det är för någon bild som passar i det här inlägget då? En kossa? En snopp kanske? Nä det blir nog bara fel med en bild till detta inlägg.


Litet förtydligande: Jag älskar min kära Helmer överallt annat på hela denna jord och hatar att inte få vara med honom, varje minut,varje sekund, varje lite del av mitt liv. Ja, Jag saknar honom nu. Jag saknar honom så det gör ont i magen.

Blobheads?!

2009-03-24, 09:36:57 / Kategori: Allmänt
Hej mina vänner, imorse när jag åkte bussen till BSR så hoppade det på en kille han var väl kanske i 16 årsåldern, och han såg EXAKT ut som en blobhead! Jag kunde inte låta bli att le lite hahaha! Iallafall, igår tränade jag och idag blir det träning igen! Fast då kör jag nog bara en liten löprunda och sedan gymträning!

Här är "The Blobheads"! ( Eller heter det kanske så?)
.uop

Det ska gå!?

2009-03-23, 17:47:56 / Kategori: Allmänt
Det ska gå! 2 är redan borta! Det rullar på, men kämpar som fan och det är ju bra. För visst gör jag det på ett bra sätt? Jag vill ju stanna där nere liksom.


Hej Bloggen!
Idag har jag ätit en bit mat med Katja! Jättemysigt! Jag är så pigg nu för tiden, det är nog för att jag tränar! Som en galning, det är så skönt att kunna somna om kvällarna! Sen blir man ju snygg på köpet;-) Nu skalar jag en apelsin sen ska jag fortsätta leta lägenhet! Vill ta mej fan flytta nu. Jobbigt när man har någon som ser över en hela tiden, då blir det ju inga hyss gjorda?! Det är ju trist! Nää ska ut och springa istället har ändå kollat igenom alla jobb/lägenhetsannonser som finns! Puss

Aha, jo men jorå!

2009-03-23, 11:40:22 / Kategori: Allmänt
Nu sitter jag med en latte på BSR! Jag kodar en hemsida till någon bilorientering! Ah jorå. Så äre. Jag är hungrig. Då är det mat som hjälper bäst. Ska åka hem. Äta. Mat. Mmmmm♥